Minni 9 v. Minni 9 v.

synt: 6.7.1982,  † 31.12.1995

CEA-vapaa aikuisena, terveet lonkat (A)

hyväksytty luonnetesti +2  (+2 +3 +3 +2 +1 +3 +1 +2 = 174 p.)

kasvattaja: Carola Bärlund, Porvoo

omistaja: Tuula & Taru Rekorius

  

näyttelytuloksia

Suomesta: 8xSERT, V-CACIB, 9xROP, 2xVSP, 3xRYP1, 2xBIS3, 1xBIS5, 3xRYP3, 2xRYP4, 11xBIS1-veteraani & lukemattomia muita BIS-vet-sijoituksia

SCY:n Vuoden Veteraanicollie 1991

SKL:n kaikkien rotujen 9. menestynein veteraani 1992

SKL:n Veteran of Veterans 1992 & 1993 semifinalisti

  

Ensimmäinen colliemme Minni oli ihana kotikoira, upea näyttelytähti, koulutettu palveluskoira ja erinomainen jalostusnarttu, joka löytyy jokaisen Siniketun collien sukutaulusta. Minni oli kookas, hyvin kaunislinjainen ja lähes täydellisen upeasti liikkuva narttu, jolla oli kaunis pää ja ilme, erinomainen rakenne, runsas turkki ja puhdas blue merle väri. Minni oli vertaansa vailla oleva näyttelykoira joka menestyi erityisesti liikkeillään ja upealla esiintymisellään, Minni nimittäin rakasti näyttelyitä ja aina odotti pääsevänsä varsinkin isoon kehään jossa sen esiintyminen oli parhaimmillaan. :)

Luonteeltaan Minni oli kiltti ja rauhallinen kotona, iloinen ja valpas näyttelykehässä ja toiminnanhaluinen ja innostunut koulutuskentällä, vahvahermoinen vartiokoira jonka kanssa saattoi liikkua koska ja missä vaan ja ehdoton johtaja meidän koiralaumassa. Minni todella oli koira, jollaisen voi omistaa vain kerran elämässään!

Minni oli kahden pentueen emä (jonka jälkeen siltä poistettiin kohtu virhediagnoosin vuoksi) ja koko kasvatustyömme perustuu Minniin kahden tricolour tyttärensä Siniketun Janniken (meillä kotona) ja Siniketun Suklaasilmän (Esmarin kennelissä) kautta. Vielä  tänäkin päivänä joissain kasvateissani voi nähdä Minnin tyypin ja ilmeen tai vaikkapa pitkän, vähän sivulle kaartuvan hännän. :) 

Minni eli pitkän ja terveen elämän ja oli hyvin pirteä vielä vanhuksenakin, kunnes 13-vuotiaana askel alkoi hidastua ja vanhuuden vaivoja ilmaantua. Minni nukkui pois uuden vuoden aattona 1993, 13 ½ vuoden kunnioitettavassa iässä jättäen jälkeensä unohtumattomat muistot ja suunnattoman ikävän.

  

Kuvagalleria  /  Minnin jälkeläiset

 

C.I.B V-82 Sunsweet Blue Is the Pop 

NO MVA Sandiacre Sweepstake

GB MVA Royal Ace of Rokeby

Sandiacre Sugar Me

NO MVA Barnehoff's Jollification

Bririch Blue Ocean

Barnehoff's Dark Beauty

Sunsweet Morning Star

Sound's Night Old Joke

Barnehoff's Just-Call-Me-X

FI MVA Sound's Only

NO MVA Barnehoff's Jollification

Bririch Blue Ocean

Barnehoff´s Dark Beauty