Janni 8 v. Janni 4 v.

Janni 4 v.

Janni 4 v.  Janni 8 v.

Janni 9 kk

synt: 4.9.1986,  † 21.5.1998

CEA-vapaa pentuna (ev) ja aikuisena, lonkat: A/A

omistaja: Taru & Tuula Rekorius

  

näyttelytuloksia
Suomesta: 1xSERT, V-CACIB, 13xSA, PN2, 2xPN3, 2xPN4, 2xROP3, 2xROP-veteraani
 
TOKO-tuloksia
2x ALO1 KP -> siirto AVO
 
useita sijoituksia SCY:n Vuoden Jalostuscollie-kilpailuissa

  

Janni oli hyvin englantilaistyyppinen, keskikoinen ja vahvaluustoinen narttu. Jannilla oli todella kaunis pää ja ilme, luonnonkorvat, terve rakenne ja vapaat liikkeet. Jannin turkki oli kuin suoraan rotumääritelmästä, hyvin runsas, silti todella karkea ja runkoa myötäilevä, sen tricolour väri oli aivan sysimustaa ja tan-merkit syvän punaiset. Luonteeltaan Janni vieraita kohtaan välinpitämätön, mutta tutuille "laulava" ja riemukkaan iloinen sylikoira, kuitenkin aina rohkea ja itsevarma sekä todella taistelutahtoinen ja puolustushaluinen sisupussi joka yhdessä emänsä Minnin kanssa piti laumamme järjestyksessä. :)

Janni syntyi ensimmäiseen pentueeseemme ja siitä tuli varsinainen kantanarttumme. Janni oli kuuden pentueen emä ja sen menestyneimpiä jälkeläisiä ovat FI MVA Siniketun Sinitähti (SCY:n Vuoden Collie 1993, BIS-voittaja), Siniketun Tarantella (2xSERT), Siniketun Tirlittan (1xSERT), Siniketun Timantti-Nukke (SCY:n Vuoden jalostuscollienarttu 1994), Siniketun Seniella (BIS1-veteraani, 2xTOKO ALO1) ja Siniketun Aerosmith (vara-SERT). Janni oli erinomainen ja pentujaan rakastava jalostusnarttu, joka jätti voimakkaasti omaa ulkonäköään ja omaa tempperamenttista luonnettaan. Jannin jälkeläisiä luonnetestattiin 7 kpl, kaikki hyväksytysti (4xLT+2, 3xLT+1).

Janni eli koko elämänsä terveenä kunnes keväällä 1998 todettu syöpä vei voimat ja Janni nukkui pois toukokuussa 1998 vajaan 12 vuoden iässä. Janni löytyy edelleen jokaisen Siniketun collien takaa pentujensa FI MVA Siniketun Sinitähden, Siniketun Jacarandan ja Siniketun Aerosmith'in kautta ja koko kasvatustyömme perustuu Jannin linjaan.

  

Jannin kuvagalleria  /  Jannin jälkeläiset

 

Sunsweet Scandinavian One Beaublade Baiocchi GB MVA Tameila Casey Jones
Angelfield Sweet Charlotte
Beaublade Boesel GB MVA Storwill Joe Soap of Tameila
Angelfield Boulaye of Beaublade
FI MVA Miss My C.I.B V-82 Sunsweet Blue Is the Pop NO MVA Sandiacre Sweepstake
NO MVA Barnehoff's Jollification
Sunsweet Morning Star Sound's Night Old Joke
NO MVA Barnehoff's Jollification