Ronja 9 v.

Ronja 18 kk Ronja 7 kk

Ronja 11 kk

Ronja 7 kk Ronja 11 kk

Ronja 7 kk

synt: 4.9.1990,  † 27.7.2001

crd pentuna (ev), CEA-vapaa aikuisena, lonkat: A/A

omistaja: Taru & Tuula Rekorius

  

näyttelytuloksia

Suomesta: 8xSA, PN2, 3xPN3, PN5, BIS5-pentu

SCY:n Vuoden Jalostusnarttu 1994

SCY:n Vuoden 10. paras Jalostusnarttu 1993

SCY:n Vuoden 5. paras Jalostusnarttu 1995

  

Ronja oli kookas ja vahvaluustoinen, todella kaunislinjainen narttu, jolla oli kaunis pää ja ilme, erinomainen rakenne ja upeat liikkeet sekä todella runsas turkki. Ronja oli luonteeltaan todellinen persoona, kotona huomionkipeä sylikoira ja itse enkeli, ulkona "kulmakunnan kauhu" joka piti kurissa niin rähjäävät koirat kuin kerrostalolähiömme epämääräisen näköiset ihmisetkin.. Ronjan kanssa uskalsi kulkea koska ja missä vaan, sillä vaikka se ei ollut mikään tappelija tai kenellekään syyttä vihainen, se takuulla suojeli omiaan tarvittaessa. Ronja oli myös hyvä harrastuskaveri pk-lajeissa.

Ronja oli todellinen äitihahmo meidän nuoremmille koirille, se hoiti hellyydellä niin omat kuin muittenkin pennut ja jopa adoptoi veljeni kissanpennun. Ronja oli todellinen show-koira näyttelyissä ja se teki mitä vaan ruuan, suurimman intohimonsa eteen. :) Ikävä kyllä Ronjasta tuli vanhemmiten paukkuarka ja sen vuoksi Ronjan viimeinen kesä alkoi olla hyvin vaikea, varsinkin kun sen kunto muutenkin alkoi vanhuuttaan heiketä. Ronja eli elämänsä terveenä kunnes uupui vanhuuden vaivoihin ja rankkaan hellekesään ja nukutettiin ikiuneen 11-vuotiaana, 27.7.2001.

Ronjalla oli vain yksi - mutta sitäkin upeampi pentue - joiden tuloksilla Ronja voitti SCY:n jalostusnarttu-kilpailun vuonna 1994 ja sijoittui vuosina 1993 10. sijalle ja 1995 5. sijalle. Ronjan linja kuitenkin jäi tähän sillä sen pennuista kukaan ei jatkanut sukua. Ronjan pennuista menestyneimmät olivat meille kotiin jäänyt blue merle narttu FI MVA Siniketun SiniTimantti ja siskonsa SiniketunTimantti-Ruusu (3xRYP1, 3xBIS1, BIS3) sekä käyttökoirana menestynyt HK2 JK1 Siniketun Musta Timantti.

  

Ronjan kuvagalleria  /  Ronjan jälkeläiset

 

FI MVA Niittykasteen Diamond

Holyrood Black Easy NO MVA Joutsenlammen Moore
of Agnett Irina
FI MVA Niittykasteen Indira Vesimiehen Irvin
Niittykasteen Berezina
Siniketun Jannike Sunsweet Scandinavian One Beaublade Baiocchi
Beaublade Boesel
FI MVA Miss My C.I.B V-82 Sunsweet Blue Is the Pop
Sunsweet Morning Star